Fotografen

‘Wij zorgen altijd voor dé juiste klik!’

Wie zijn wij? Een hecht team van 2 enthousiaste en ervaren fotografen. Creatief, flexibel, professioneel en betrokken. Wij bekijken de wereld met één oog door de lens. Op zoek naar dat ene perfecte moment. Voor onszelf maar zeker ook voor de opdrachtgever. We bijten ons vast in iedere uitdaging en laten niet los totdat het perfect is. Zo werken wij al jaren succesvol samen; met passie en liefde voor fotografie.

Gerard-Jan Vlekke

Een fotograaf in hart en nieren. Tijdens zijn schoolperiode werd hij regelmatig de klas uitgestuurd omdat hij de docent(e) fotografeerde. Hij kreeg daarom als 14-jarige jongen de opdracht om de klassenfoto’s te maken. Zijn passie werd zijn professie nadat hij in 1978  De School voor Fotografie ( Nu : Koninklijke academie voor beeldende kunsten te Den-Haag ) glansrijk afrondde. In 1980 opende hij Fotostudio Gerard-Jan Vlekke Fotovak B.V. en haalde Van Nelle ( tegenwoordig Douwe Egberts ) als eerste klant binnen. Zijn bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot veelgevraagde fotostudio met meerdere fotografen en specialisten.

Klanten over Gerard-Jan: ‘Bij Gerard is fotograferen geen handeling. Hij werkt vanuit zijn gevoel en maakt ieder beeld tot een kunstwerk. Veelzijdig, technisch perfect en bijzonder creatief. Hij is dé fotograaf voor iedere opdracht; kijkt altijd door de ogen van de klant en doet geen consessies aan kwaliteit. Niet de fotograaf die je verwacht maar die je niet meer meer vergeet'.

Stuur Gerard-Jan een mail

Sarah Kirsten Vlekke

Heb je een keuze als je beide ouders fotograaf zijn; als fotograferen in je DNA zit? Het antwoord was duidelijk toen Sarah haar eerste foto maakte… Via de onderwijsopleiding kwam ze terecht op het Grafisch Lyceum waar ze in 2013 afstudeerde als fotograaf. Na haar studie ging ze aan de
hand van haar vader ervaring opdoen in de praktijk. Tegenwoordig is ze nog steeds werkzaam bij Fotostudio Gerard-Jan Vlekke maar dan als ervaren, zelfstandige en getalenteerde fotografe. Haar talent voor fotografie heeft ze ongetwijfeld van haar ouders (mee)gekregen. Maar haar visie, techniek en eigenzinnige stijl zijn uniek.

Klanten over Sarah: ‘Wie wij kiezen voor een opdracht; vader of dochter? Daar geven wij liever geen antwoord op… Sarah is een fantastische fotografe om mee (samen) te werken. Ze heeft bloedgroep F en legt altijd het juiste moment vast waardoor het eindproduct perfect is. Haar foto’s zijn niet alleen technisch goed maar ook bijzonder. Ze zijn creatief en prikkelen het brein voor het gewenste effect’.

Stuur Sarah een mail